MAJLIS IFTAR DAN APRESIASI KHIDMAT MALAYSIA KEDAH

Alhamdulillah, Tahniah kepada Khidmat Malaysia Negeri Kedah, Yang Berhormat Senator Ustaz Haji Musoddak Haji Ahmad kerana telah mengadakan dan menjemput Khidmat Malaysia Pusat ke majlis ini.

Majlis dihadiri oleh Penaung Khidmat Malaysia Negeri Kedah juga merupakan Pesuruhjaya PAS Negeri Kedah Yang Berhormat Ustaz Ahmad bin Yahaya dan tetamu utama Yang Berbahagia Tuan Khairul Faizi bin Ahmad Kamil, Ketua Pengarah.

Satu Anugerah Penghargaan Khas daripada Khidmat Malaysia Negeri Kedah diberikan kepada Ketua Pengarah KM Pusat di atas komitmen dan gerak kerja yang komited dan memberangsangkan sepanjang sesi ini. Tahniah kepada Tuan Khairul Faizi.

Majlis diserikan lagi dengan penghargaan kepada Khidmat Malaysia di semua kawasan-kawasan di negeri Kedah dan entiti-entiti seperi Jabatan Amal Malaysia Kedah, Briged Muslimat Malaysia Kedah serta badan NGO PAPISMA yang sentiasa memberikan khidmat yang terbaik dan pengorbanan yang tinggi di atas kerja amal relawan membantu bencana-bencana terutama banjir yang berlaku baru ini di negeri Johor.

Khidmat Malaysia Pusat merakamkan jutaan terima kasih kepada Khidmat Malaysia Negeri Kedah kerana menjemput ke majlis tersebut. Moga semua kita diberikan pahala atas kerja-kerja amal berkebajikan ini. Jadikan kerja amal kita sebagai gedung ibadah terutama menjelang pecutan akhir bulan Ramadan ini.

Peluang untuk Infak Istiqamah masih dibuka. Anda boleh memberikan Infak sumbangan secara bulanan ke link tersebut.

https://infaqpay.my/go/pas/p/P509

atau

https://toyyibpay.com/sumbangan-umum-bencana

Sebarang pemakluman atau pertanyaan boleh hubungi talian hotline kami di nombor 011-14174789

“BERKHIDMAT UNTUK KEMANUSIAAN BERAMAL KERANA ALLAH”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *